27 maj 2013

Tredjeplats på beachcenter

I fredags kom Jenny ner till Götet och vi hade bra träningsdagar både på fredag och lördag. På lördag eftermiddag drog jag ner till Halmstad tillsammans med Anna och Danny, för att hejja fram Sverige i VM-kvalet i volleyboll!

Ni som inte åkte dit missade verkligen något! Trots ett väldigt ungt landslag (iaf i jämförelse med ex Grekland) tog de sig med Marcus Nilsson i spetsen vidare från gruppspelet, genom vinst över Island och Norge!!! Bra jobbat, och sjukt kul att se! 

Igår var det dags för vår första challenger ihop, och det var en knackig start får man säga. Vinden på de anlagda banorna blev på grund av byggnader väldigt svårförutsagd och det tog oss ett tag att komma in i vindspelet. Trots detta blev det vinst i gruppen efter bland annat upphämtning från underläge med 19-14! 

I kvartsfinalen hade vi bättre flyt i spelet och kunde med säkra mottag och pass avsluta våra bollar snabbt. Det tog dock stopp redan i semin mot Åsa Eriksson och rutinerade Ewa Kalinowska.

I första set hänger vi med bra, trots att de hela tiden har någon boll upp. Trots bra sideout tappar vi för mycket poäng i egen missad serve och förlorar setet med 21-19. I andra set ställer vinden återigen till det och vi missar på tok för mycket serve och sideout vilket resulterar i förlust med så stora siffror som 21-12.

Trots snöplig förlust är vi glada över att det känns som att det är i vårt eget spel det sitter, vi har många bra bollar och ett bra försvarsspel, så nästa gång sitter anfallen och servarna! Vi är riktigt revanchsugna och tyvärr måste teamet splitta nästa helg igen, för att veckan efter återförenas för tävling och träningsvecka på Böda!!!

Fiinväder!

Jenny i serven


Älskar verkligen att posa på bild! ;-) Grattis till Anna och Frida som tog hem hela skiten! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar